Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ami böki a csőrömet!

2013.03.22

Pécel egyetlen, nagyobb, élelmiszer áruházában vagyok... Elfogadható árak ,de silány áruválaszték .Nagy tömeg, sorbanállás,akár negyed órás is,és átható kandúrmacska szag fogad.Közeleg a Húsvét ,és mintha Világvége lenne, kötelezően megrohamozzuk ilyenkor a Multikat! A húspult, tele vákuum- csomagolt sonkának nevezett valamivel!Sonkát egy kis maszek hentesnél még tán kapni ,de itt ,aligha! Nekünk ez kell!Ki emlékszik már az igazi sonka ízére????! Olcsó....de, miért kell vákuumcsomagolni?! Itt van a kutya elásva!!! Tele van vízzel,- sonkaárban, és azt, el ne veszítse!!!Ja, és tele van mindenféle, E-betűs szarral is, hogy még több vízet képes legyen megtartani!!! Viszik, mint a cukrot...Mindenki jól jár?! A kereskedés biztos! Pörög az üzlet! Tele a bolt ! A Piac téren is voltam...,- üresen tátong -,mint aki egykor, jobb napokat látott!!!

 

Szóval, mi meg olcsón vásárolunk!!!

sorbanallas.jpgMi köze mindennek a kerékpárokhoz?!Egy másik közeli Multiban is jártam,(Maglódon)...még ijesztőbb a tömeg! Ők tudják! Közeleg a szezon,- jó előre bespajzoltak kerékpárból!Kicsi,- nagy,- mindenféle ipari hulladék!Mi meg tologatjuk kifelé a kasszánál, mintha muszáj lenne!Tudom a magyar ember nem feltétlen jó kedvéről híres,-sőt, még egymást sem szeretjük ,annyira frusztrál minket a világ minden gondja! Már a családtagokkal is ki akarunk babrálni?! Mint köztudott, nagy áruházas bringát csak annak veszünk, akire haragszunk!Miért?! Mindenre alkalmasak, csak használatra nem!!! Egy életre elvehetjük gyermekünk kedvét is a biciklizéstől,és többé nem fog minket ilyesmiért nyaggatni!Majd ül a számítógép előtt naphosszat ,és nyugtunk lesz tőle! Olcsó, de szar! Eddig rendben van,de van más buktató is! Csak akkor van garancia, ha szakszervizben üzembe helyeztetjük! Nem akcio--.jpgolcsó mulatság:akár 8000.-Ft költséget is kilátásba helyez!!! /Kedvenc nagy áruházunk kijelölt szervizeiben!/Az árrés csökken, a valóban használható,- és az ipari hulladék közt!!!Mondjuk, 40000.-Ft egy már használható 20" gyermekkerékpár. 25000.-Ft+8000.-Ft nál tartunk ,kiválasztott "Kedvencünknél"! De, vajon tökéletes gép lesz belőle, ha megpróbáljuk üzembehelyezni?!

Aligha.. Nem térek ki szakmai részletekre,-nem akarok senkit szakmai blablával, agymosásban részesíteni. Ha bedöglik a számítógépem és elviszem kedvenc kis péceli szervízembe. Csak az érdekel,hogy működjön. Mikor megkapom,működik, ennyi.

Akit, mégis komolyabban érdekel,- keressen fel nyugodtan.

Egy facebookos bejegyzés a nagyáruházas garanciáról:     

"Online TESCO? Röhej!! Még azt sem lehet kideríteni net-en, hogy hol, mikor és hogyan lehet érvényesíteni a szavatosságot! Most épp ezzel kínlódok. Csak személyesen, az áruházban lehet bármit is intézni. Még a vevőszolgálatot sem lehet felhívni, hogy hová fordulhat az ember, és mivel elkövettem azt a hibát, hogy a TESCO saját termékét vettem, csak ők kezelhetik a garanciális javítást. A jótállási jegyen szerepel, hogy 10 kg-nál nehezebb terméket a helyszínen kell javítani, nem hajlandók kijönni, sem a megjavított terméket hazaszállítani.
Az érezhető, hogy a vevő semmit sem számít!!!! FELHÁBORÍTÓ!GYEREK KERÉKPÁR AKCIÓ!!!"

Nálam azért ez nem így működik. És egy kis történet zárszónak, ami a napokban történt.

Ügyfél felkeres,hogy ugyan fújjam már fel, a kis 12" bringa kerekét, amit, most vásárolt Maglódon! :

"Fújom-fújom.. Jé! Ez lyukas.. Vigye vissza kedves uram! Kicserélik Önnek." De ez már a második ,amit visszavitt. Na jó, 1500-Ft-ért ,ezt meg csinálom. Már sejtettem, ez a munka megizzaszt! Kész a belső, de még az üléscsövet kéne beljebb tolni,meg hát meg kéne húzni a kormányt is! Húznám, de nem tudom miből van a csavar????! Rögtön megszakadt a menet. Nem acél, az biztos! Új csavart!- kicserélem...,de fityeg a fékkar...!!! Imbuszkulcs elő,- első húzás,-...hangos pattanással jelzi a műanyagalkatrész ,megadta magát!!!Kezdek idegbeteg lenni...! Mi van az üléscsővel?! Meg se mozdul, ...igencsak érezteti, kemény meccs lesz,ha én őt beljebb akarom tuszkolni! Megfogom az ülést, annál fogva valahogy, tán sikerül, de hajlik ,mint a nádszál!!! Gyenge műanyag...! Inkább feladom...! Még a végén, én adhatok bele új ülést, mert hát ,"eltörtem"!!! Szóval, feladtam...! A "Kedves Ügyfél",vigye ,ahová akarja...!!! Ő sem jön többet ,-gondoltam....! A gyerkőce sem fog bringázni-,legalábbis kedvére, az biztos!


Kinek jó ez?!Hát csak ennyi........!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.